BAX2Give Back2Home

Welkom op de app van BAX2Give! Deze app geeft informatie over BAX2Give editie 2016 Back2Home.

Op 26 en 27 november 2016 strijkt het BAX2Give circus neer in de vertrouwde omgeving van de Achterhoek.
Al jaren zet BAX2Give zich op sportieve wijze in voor goede doelen.

Back2Home 2016.
Dit jaar gaan we weer een nieuwe uitdaging aan om geld op te halen voor voor het goede doel. Op 26 en 27 november 2016 strijkt het BAX2Give circus neer in de vertrouwde omgeving van de Achterhoek.

Tijdens het weekend zullen alle Achterhoekse gemeenten (incl. Doesburg en Zutphen) worden doorkruist en maken we kennis met al het moois dat de Achterhoek ons te bieden heeft. Het is de bedoeling om in iedere gemeente een “etappeplaats” in te richten, waar de lopers en belangstellenden zullen worden ontvangen en verzorgd.

Een sportief Achterhoeks spektakel, waar nog lang over nagepraat zal worden!

De goede doelen van 2016.

Het Inloophuis Oude IJssel.
Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker. Iedereen uit Doetinchem en omgeving kan er terecht voor een goed gesprek, een ontspannende activiteit, een lezing of gewoon voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.

Hospicegroep de Lelie.
De vrijwilligers van Hospicegroep De Lelie staan klaar voor iedereen in de Oost-Achterhoek en omgeving die naar verwachting niet lang meer te leven heeft. Zij bieden hulp in de thuissituatie of een gastvrij huis in geval de mogelijkheid tot thuisverzorging niet aanwezig is. Alles met het doel de moeilijke periode voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te verlichten.

Hospice Zutphen.
Hospice Zutphen is een klein en sfeervol hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten uit Zutphen en omgeving. Terminaal zieke mensen in de laatste levensfase zijn er welkom, ongeacht hun maatschappelijke achtergrond en levensovertuiging. Het hospice biedt een ‘bijna-zoals-thuis’ situatie waarin door de vrijwilligers liefdevolle ondersteuning geboden wordt.

logo_wp_store logo_Back2Home

 

 

 

 

 

Ook de komende jaren blijven zij zich inzetten voor goede doelen, bij voorkeur niet enkel door het geven van geld, maar door het organiseren van (sportieve) activiteiten waarbij onze relaties zich met ons inspannen voor de goede zaak.

Heeft u vragen of behoefte aan een toelichting of wilt u onze actie op een andere wijze (financieel) steunen of sponsoren, neem dan contact met ons op via e-mail info@bax2give.nl.

App downloaden?

Link naar de Windows 10 Store:

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4tllk

Met dank aan Logisz Doetinchem!